I’m back…. 3 piger bliver til 4

Det er fandme useriøst … sådan ville jeg selv tænke hvis en anden person “hyper” en blog, skriver nogle få indlæg – for dernæst at gå i hi i flere måneder !!!!
Det er bare sådan mit liv er… beklager, og alligevel så gider jeg faktisk ikke beklage, jeg vil derimod fortælle jer noget helt fantastisk…
I 1961 havde min far en “elskovs-eskapade” med en kvinde på Frederiksberg, min far var dengang soldat på Flyvestation Værløse, og dette møde mellem 2 mennesker førte til at X blev født i 1962. (X = min halvsøster)
I 1962 var det jo fuldstændig “no go” at få et barn udenfor ægteskabet, så X blev adopteret væk, kort tid efter fødslen. Min far fortalte os om X og at han flere gange har tænkt på om det mon kunne lade sig gøre at finde hende… Så en dag hvor jeg havde siddet og set “forsvundne arvinger” – tog jeg “Sherlock Holmes” kappen på og gik igang.
På Rigsarkivets hjemmeside var der mange gode links, så efter lang tids søgen fandt jeg frem til at jeg skulle kontakte Anke Styrelsen… (spørg mig ikke hvorfor 🙂
Men jeg udfyldte en kontaktformular og et par dage efter fik jeg en mail – de skulle bruge min fars dåbsattest – da den måske var påført et journal nummer, det viste sig dog ikke at være tilfældet, men hun ville kontakte en god kollega på Rigsarkivet og kontakte mig hvis der var “bid”…. ca. 8 dage efter fik jeg igen en mail “Kære Elisabeth – vi har fundet din søster” …. jeg fik både gåsehud – og tårer i øjnene, jeg kunne slet ikke fatte det.
Jeg fik samtidig at vide at de ville kontakte X – og at hun så havde 3 uger til at svare retur i, derefter vil sagen blive lukket…
Så det var jo vildt spændende om hun ville møde os (mine 2 søstre og jeg).
På farsdag – den 5 juni 2020 gik jeg så fra at være “storesøster” til at være lillesøster … vild tanke 🙂 for X skrev til mig på messenger og hun var helt tummelumsk og ør, for hun var slet ikke klar over at hun havde 3 halvsøskende (og vi bor faktisk kun 45 km. fra hinanden)
X havde modtaget brevet fra Ankestyrelse på EBOKS – og troede det var et formelt brev vedr. udlejningssag som hun har kørende, men da hun åbnede brevet måtte hun da lige knibe sig selv i armen og hun fik som jeg også gåsehud og hun skrev til mig “jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive… der er lidt turmult i mit hoved, hvis du har lyst er du velkommen til at ringe …
Om jeg havde lyst … det havde jeg da, inden jeg ringede kontaktede jeg lige mine 2 søstre, og gav dem den glædelig nyhed…
Det var altså vildt at ringe X op og præsentere sig som “halvsøster” … men snakken gik lystig og vi skal mødes den 4 juli…. Og jeg glæder mig helt vildt….
Jeg ville dog ønske at min far var her – så han kunne hilse på den datter han for mange år siden måtte give væk, men jeg tror at han følger med i vores liv og jeg er sikker på at han smiler ved tanken om at alle hans 4 piger nu er forenet.

Det var lige hvad jeg har valgt at dele med jer i dag – på denne skønne søndags-sommerdag.
Jeg skal nok hold jer “up-to-date” med vores møde, og kryds fingre for at vi starter et livslangt venskab – alle 4 piger.

Kram fra ESkriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s