Fredags tanker …..

Det er fredag eftermiddag, jeg sidder inde på mit kontor, selvom det er lummert og solen titter frem ind imellem. MEN luften er fuld af tordenfluer 😦 er der en der kan forklare mig at man let kan blive stukket af myg uden at mærke det, men de hersens tordenfluer kan man slet ikke holde ud, de kribler og krabler …. som i ALLEVEGNE, på næsen, i håret, på armen … det er da utroligt, tordenfluen er mikroskopisk lille ifht. en myg !!!

Men jeg sidder og lytter til Rasmus Nøhr – elsker hans tekster og melodier, og den måde han synger på, han er den eneste sanger der smiler mens han synger, og det kan man tydeligt høre. I år er det 4 år siden jeg arrangerede Danmark Dejligst Koncert med Rasmus Nøhr på AMFI Veststjælland, læs mere her: https://tv-kalundborg.dk/Rasmus-Noehr-spraengte-rammerne-paa-Amfi#
Vi sprængte rammerne på AMFI, det var en dag som jeg havde brugt enormt mange timer på at arrangere og med stor hjælp fra min familie, gode venner og bestyrelsen på AMFI Vestsjælland blev det en succes.
Åhh sikke en dag, den gad jeg godt gentage….
“De siger at i sidste stund, får man et retursekund, til lige at se om man fik gjort det, rette i kærlighed” – sådan lyder starten på Rasmus Nøhr’s sang “Retursekund”, en skøn sang der handler om at nå de mål og drømme man har, den handler om kærlighed, at leve i nuet og hvad man vil i ens sidste øjeblik.
Har du nået det du gerne ville med dit liv ? Hvis du fik en “slut-dato” på dit liv, vil du så leve anderledes ?
JA – de fleste ville droppe jobbet, rejse, elske, drikke champagne og holde fest og være sammen med dem de elsker… MEN for fanden da, du kender ikke din slut-dato, så hvad er det lige der gør at du ikke dropper jobbet, rejser, elsker, drikker champagne, holder fester og er sammen med dem du elsker HVER DAG ??
Du kan faktisk risikere at du ALDRIG når det, at livet pludselig er slut og du bliver kørt på din sidste rejse….
Vi skal ikke herfra med mange millioner på kontoen – vi skal herfra med et aftryk der har givet indtryk.
Har du mange penge kan det give dig frihed, men ikke kærlighed. Og hvad er livet uden kærlighed?

STOP op, lev det liv du drømmer om, det er kun dig selv der kan ændre det.

Jeg ved ikke helt hvorfor jeg blev så filosofisk på en almindelig fredag, men jeg fik bare lige lyst til at dele mine tanker med jer….

I sidste weekend afleverede jeg 10.000 ord til min redaktør, det er ca. 20 sider, jeg er edderspændt på at høre om jeg skal fortsætte min historie, eller om hun syntes det er noget makværk 🙂
Men hold fast hvor er det spændende at skrive, jeg kan slet ikke stoppe igen, og der er slet ikke timer nok i døgnet. Så det var en lille status på mit bog projekt…

Så har vi sat vores hus til salg, i første omgang har vi bare lagt et par billeder og en beskrivelse op på Facebook. Det har ikke givet en eneste henvendelse. Så vi er nok nødsaget til at kontakte en ejendomsmægler.
Vi sælger huset fordi det simpelthen er blevet for stort til 2 personer, og da vi jo ikke bliver yngre !!! er der efterhånden mange ting der hele tiden skal gøres, hvad enten det er haven eller vedligeholde huset. Vi har boet heri 15 år, og det har været skønt med al den plads.
Men nu skal vi videre og en ny stor familie skal have en masse gode stunder her i Lavendelhuset.

Lavendelhuset er til salg – 197 kvm. Kom og køb, eller del så vi kan få solgt og komme videre…

Sommerferien skal bruges her i Danmark, og vi skal have ryddet op i skuffer og skabe, have malet træværket og tømt garagen for “skammel”.
Det bliver hårdt men det er tiltrængt….

Har du fået spist jordbær med fløde ? Det har vi slet ikke nået endnu, og jeg tænker at vi nok også er for sent ude, for jordbær sæsonen er vel slut nu ??
Men jeg har bagt en rababerkage, og jeg vil gerne dele opskriften med jer, for den kage var helt fantastisk. I kan finde den her: https://www.louiogbearnaisen.dk/2013/07/rabarberkage-med-tuckiks-bund-og-flodeskumstop.html
MUMS siger jeg bare, den smager fantastisk….prøv den.

07.07.07 er en dato som i år har haft en stor betydning for os, for i medgang og modgang har vi holdt af, holdt ud og holdt ved…hinanden. Det har ikke været let, og det har ikke altid være en dans i måneskin og en fest.
Det at møde hinanden i en sen alder kan være lidt af en “prøvelse”, og når der så ovenikøbet følger 6 børn med ind i ægteskabet, så kræver det sin mand og sin kvinde at få det til at fungere. Men når vi kigger tilbage på vores liv, og kigger på vores børn som heldigvis har vokset sig store og selvstændige, så har vi sgu gjort det godt.
Jeg har en mand der elsker mig ubeskriveligt højt og som gør alt han kan (og lidt til) for at gøre mig glad og lykkelig.
Så vi fejrede vores 12 års bryllupsdag med en tur til Næstved, hvor vi købte en “ny” (læs gammel”) bil, mange vil sikkert smile og tænke, “Aj..- for fanden da” men vi faldt for en Citroen Cactus med automatgear og vigtigst af alt…med hængertræk. Så nu mangler vi bare en trailer.

Vores nye bil….den kører som en drøm….

Jeg driller Henrik med at han fik 6 øl, og jeg fik en ny bil …. det er da en okay fordeling..

Nu vil jeg slutte for i dag…. har du kommentar eller andet til mit indlæg, så skriv gerne til mig. Jeg vil jo gerne vide om i læser det jeg skriver….
God weekend – og god sommerferie til de der er så heldige
Knus Elisabeth

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s