Tiden flyver hastigt afsted, jeg kan ikke følge med…

Det er slet ikke til at forstå at halvdelen af 2019 allerede er gået, hvor blev dagene, timerne og minutterne af ?
Fik jeg brugt dagene, timerne og minutterne rigtigt ?
Har en fået samlet de minder jeg gerne ville?
Har jeg fået nok ud af den tid der er gået så hastigt?

NEJ, det syntes jeg ikke, jeg er en af dem der aldrig har tid nok, jeg ville ønske der var 48 timer i døgnet, jeg keder mig ALDRIG, og jeg har det allerbedst når jeg har gang i et eller andet projekt.
Sidste weekend tømte jeg vores store hjørneskab – hold fast det var pinligt !!! Tarteletter der var holdbare til engang i 2018, gamle kiks og rispapir der også var af ældre dato, røg ud, sammen med en masse andre madvarer med overskredet dato.
Fedt at få tømt ud – ryddet op og gjort rent. Jeg kan endda finde på at åbne skabet – for lige at se hvor lækkert det ser ud 🙂
Kald mig bare rengøringshysterisk – det gør ikke noget… for jeg er sgu lidt skør engang imellem.
Jeg har skrevet en lille opgave til jer… 31 dage skal i følge denne her liste.
Og jeg vil meget gerne høre fra de af jer som har fulgt listen fra start til slut, om det har haft nogen betydning for dig, om dit liv er ændret (til det bedre eller ??)

Når i læser listen vil i sikkert tænke “åhhh….det kan jeg ikke” – men prøv alligevel, jeg glæder mig til at høre hvad i syntes om opgaven.

Prøv også at tænke over om du bruger din tid rigtigt, får du nok ud af de vågne timer?
Er du glad for dit liv?
Vågner du hver morgen og tænker “jubiii…jeg er i live”
… eller vågner du op og tænker “åhh nej, endnu en dag”
Uanset hvad – så er det KUN DIG SELV der kan ændre dit liv, det eneste der kommer af sig selv er “nullermænd og lommeuld” 🙂
Det er derfor det er så pokkers vigtigt at vi fylder vores liv med glæde, solskin og lykke, hverdagsglæde og hverdagslykke er fundamentet for vores liv, for hvis fundamentet er stabilt og solidt og fyldt op med positivitet og taknemmelighed, omsorg, empati og kærlighed, så kan vi bedre klare de dage hvor livet viser sig fra den sorte og triste side.
Prøv lige nu at mærke efter hvordan DIT fundament har det lige nu ….
Vær ærlig overfor dig selv – og tag aktion hvis du ikke er tilfreds med dit liv.

Husk det er DIT liv og DIT ansvar….

I 2008 blev jeg uddannet Life & Business Coach hos Sofia Manning, det er den bedste gave jeg har givet mig selv, desværre har jeg ikke rigtigt brugt denne udannelse – men jeg har besluttet mig for at støve de gamle bøger og noter af og få coachet de personer som skulle have lyst til at prøve. Så jeg håber at i følger med her på min Blog, for jeg skal nok skrive når jeg er klar, så får jeg brug for nogle “prøve-kaniner” som tør åbne op for deres inderste mål, og blive coachet på det.

Jeg ønsker jer en fantastisk søndag – dans, lyt til din ynglingsmusik, gå en tur, vær glad og spred glæde.
Knus fra Elisabeth 🙂

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s