Samme tid næste år…

… det hedder en ny gruppe jeg er med i på Facebook, en fantastisk sød Facebook veninde har oprettet gruppen. Vi er 12 vidt forskellige kvinder i hver vores stadie af livet, men alle har vi et fælles mål, at ændre vores liv, at ændre vores livsstil, leve sundere, tabe os eller bare lære at være glade for vores spejlbillede.
Vi har næsten alle lagt en lille præsentationsvideo op på vores hemmelige-gruppe-side, og vi har dermed forpligtet os til at nå vores mål “Samme tid næste år” – har jeg…, eller der vil jeg… o.s.v… Kort tid efter jeg havde lagt min lille video op, skrev en af de andre at jeg skulle få mig en MASTERGRAD i ELISABETH’s SUNDHED, og det har jeg tænkt mig at gøre.

Jeg har i forvejen en MASTERGRAD i at være mor, at være ægtefælle, at være kollega, at være gæstfri, at bage, at lave mad, at passe hus og “høns”(høne 🙂 så nu er det vist på tide at jeg får mig en MASTERGRAD i Elisabeth 🙂
Og jeg er så småt gået igang, dagen i dag er startet med CHIAGRØD (du ved det der der ligner fiskeøjne og har en konsistens som slim!!!) men jeg fandt en god opskrift på min ynglingsside http://www.valdemarsro.dk – så det kan jeg varmt anbefale jer at prøve. Jeg toppede den med en sukkerfri müsli og friske blåbær og hindbær.
Jeg har tidligere nævnt at jeg var ved at blive vanvittig fordi jeg følte mig træt og havde fået teenager-hjerne igen, efter 2 gange blodprøver har min læge så fundet ud af at mit stofskifte er “ikke-eksisterende” det er så lavt at jeg nu får medicin, og håber at det hjælper, det er så nok en af årsagerne til at jeg har øget min vægt – også selvom jeg har spist mindre !!!

FUCK, det er ikke sjovt, skulle jeg hilse at sige… men jeg ser lyset forude, når jeg får medicin og mit stofskifte bliver reguleret – får jeg forhåbentlig mere energi – og med mere energi får jeg forhåbentlig lyst til at være mere aktiv, gå lange ture og dyrke motion dagligt, og på den måde også får smidt en masse af de kilo der har hægtet sig fast på mig 🙂

Jeg syntes jeg går rundt og ligner en af det der babapapa som jeg så i fjernsynet da jeg var barn, rund – uformelig og hoppende :-)))

Målebånd og frugt og masser af grønsager skal der til for at få en MASTERGRAD i Elisabeth’s sundhed

I mandags var jeg til Lady Walk i Skælskør, vi var over 4000 kvinder der gik 7 eller 12 km, det var en fed tur rundt i Skælskør og med mine søde kolleger og min lige så skønne nabo, der er vant til at gå, så her fandt jeg da lige ud af at jeg ikke er i form, men i KAGEFORM !!!

Samme tid næste år – er en god ide at bruge som mål for noget du gerne vil opnå. Find støtte i enten en gruppe eller hos din famlie, kolleger eller din mand/kone, for uden støtte kan det tit være svært at nå et mål (især hvis det gælder om at ændre livsstil)

Nu vil jeg smutte – skal lige nå at gå en rask tur inden valgresultaterne er klar, er sgu lidt spændt på hvem der skal styre Danmark fra i morgen !!

Babapapamama kram fra mig til jer alle sammen på denne her skønne solrige Grundlovsfarogstemmedag.


Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s