Kunsten at skrive en bog….

Det at skrive en bog er ikke noget man bare lige gør, og jeg må indrømme at tanken om at udgive en bog og at se den stå i boghandlen ved siden af de dygtige forfattere som Sara Blædel, Liza Marklund og Astrid Lindgren er lidt skræmmende, for hvordan skulle min bog nogensinde kunne konkurrere med dem?
Any how….jeg gør det alligevel – og det er takket være Solveig Mørtz og hendes støtte og opbakning.

Solveig Mørtz har startet op som Forfatter Coach og på baggrund af hendes mangeårige erfaring som forlagsredaktør og hendes Master Coach uddannelse hos Sofia Manning er du i helt trygge hænder hos Solveig. Hun kender alle tips og tricks og faldgrubber…
Læs mere som Solveig lige her: https://www.forfattercoach.dk/

Skynd dig at tilmelde dig et kursus – det er helt fantastisk. Der kommer flere kurser i år. Og har du ikke lyst til at være med på et kursus, kan Solveig hjælpe dig med at få dine tekster op af skrivebordsskuffen og udgivet.

For et par år siden var jeg hos en clairvoyant som sagde til mig, at jeg skulle skrive bøger om nisser, alfer og trolde, og det vil jeg også helt vildt gerne – men først skal jeg lige have skrevet den bog jeg er begyndt på, færdig.
Bøgerne om nisser, alfe og trolde bliver en børnebogs serie, inspireret af de univers vi ikke kan se – men som findes i vores drømmeverden og i den verden jeg ved findes men som ingen kan se.

I takt med at jeg har fået så meget inspiration på “Skriv dig glad” kurset, kan jeg pludselig se muligheder alle vegne, forleden fortalte en kollega mig om en moster i hans familie der altid drak sig hønefuld til både barnedåb og bryllup og endte med at blive midtpunktet for hele festen, både fordi hun var sjov, men også pinlig, og at de tit væddede om hvor lang tid hun mon holdte ud, og hvem der skulle sørge for at hun kom hjem… kan i forestille jer en Moster Magda med fuld cigarføring og et lunket glas “Libefraumilch” i den anden hånd, sidde med til jeres næste fest?
Hun ved ikke selv at hun er fuld og pinlig, og at hun synger falsk og det forkerte vers, men hun er bare glad for at der er fest, og at hun får en chance for at møde andre mennesker end dem hun ser til daglig… jeg kunne godt forestille mig at hun bliver skrevet ind i min kommende bog, for vi har alle brug for en Moster Magda der kan skabe lidt uro og sjov i familien.
Jeg har selv en Moster Høne – som for år tilbage gik rundt med den store husholdningsæske tændstikker med tordenskjold på, og en køkkenkniv – for hun skulle kunne tænde hendes cigar uanset hvor hun var henne, og kniven var til en mulig overfaldsmand… det har vi grinet meget af.
Så den “Moster” der kommer med i min bog bliver en blanding af Moster Magda og Moster Høne… har du ikke allerede nu lyst til at høre mere? 🙂

I aften skal jeg til foredrag med en dygtig forfatter, han hedder Thomas C. Krohn, jeg glæder mig for han vil dele ud af hans erfaringer, hvordan han strukturerer hans bøger, hvordan man skriver gode dialoger, og ikke mindst hvordan man får tid og ro til at skrive i en travl hverdag.

I får lige et Nelson Mandela citat med på vejen… Spred dit indre lys

ses

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s