Søndags tanker …

Det er ingen hemmelighed at den der “overgangsalder” driver mig til vanvid, jeg har accepteret at det er helt umuligt at tabe mig uanset om jeg så lever af vand og luft. Men at jeg har fået teenager hjerne igen gør mig helt konfus. Jeg er ukoncentreret – kan ikke lytte til flere samtaler (det har ellers ikke før været et problem!) – jeg glemmer ting, går rundt som i en bobbel og skal lige tænke mig om et par gange før jeg kommer igang… det er fandme irriterende – og jeg bruger enormt meget energi på at bekæmpe den teenager-hjerne der forsøger at overtage.
Jeg er træt – falder i søvn på sofaen, vågner så senere, frisk som en havørn – og ender med at sidde oppe og glo på tv alt imens resten af familien sover – daffer i seng ved 2 tiden, sover længe og vågner op og er helt omtumlet af de mest underlige drømme som jeg kun husker brudstykker af… drikker kaffe, spiser rugbrød og tuller så rundt og ved ikke helt hvad jeg når af huslige gøremål på en dag. Har tusindvis af gode ideer og planer – men får bare ikke handlet på nogle af dem!
Vil gerne have ryddet op i garagen, luget ukrudt, skrevet videre på min bog, sætter billeder i mine scrapbøger, male og tegne, læse den bog jeg er startet på for længe siden, gøre rent i køleskabet, male træværket, rydde op i klædeskabet – og DYRKE MERE MOTION!. Men min teenager-hjerne vil bare slappe af og lave ingenting !! Fuck det er frustrerende…

Påsken har været fyldt med aktivitet – familien har været her til påskefrokost, jeg havde arrangeret æggejagt i haven for de små, vi har været i Odsherred ZOO, spist årets første softice og vi passer genboens høns, som nyder godt af de grønne rester fra påskebordet. Til gengæld får vi ét æg hver dag som bare smager bedre end de æg man kan købe, også selvom jeg ALTID køber økologiske æg.
Nu er det Palmesøndag, roen er så småt ved at indtage Lavendelhuset, jeg nyder når der er liv i huset og at Ella beriger os med hendes uudtømmelige energi og latter. Jeg savner hende allerede og det er kun 2 timer siden hun er kørt !!

I morgen er det min mors fødselsdag – hun ville være fyldt 73 år, men jeg kan desværre ikke fejre hende, men åhh.. hvor ville jeg ønske jeg kunne, så vil jeg fylde hendes favn med blomster, bage den største lagkage og synge en sang til glæde for hende.
I stedet for vil jeg besøge hendes grav, og lægge den smukkeste blomst og sende hende de kærligste tanker i himlen. Jeg ved at hun er hos mig når jeg har brug for hende, men jeg ville dog ønske at hun var her i levende live.
Lov mig derfor at hvis DU stadig har dine forældre – så vis dem at du elsker dem, for pludselig en dag er det for sent.I morgen er det min mors fødselsdag – hun ville være fyldt 73 år, men jeg kan desværre ikke fejre hende, men åhh.. hvor ville jeg ønske jeg kunne, så vil jeg fylde hendes favn med blomster, bage den største lagkage og synge en sang til glæde for hende.
I stedet for vil jeg besøge hendes grav, og lægge den smukkeste blomst og sende hende de kærligste tanker i himlen. Jeg ved at hun er hos mig når jeg har brug for hende, men jeg ville dog ønske at hun var her i levende live.
Lov mig derfor at hvis DU stadig har dine forældre – så vis dem at du elsker dem, for pludselig en dag er det for sent.

Det var lige lidt søndags tanker fra mig – jeg håber at du og dine kære har haft en skøn påske, nu vil jeg gå ud og nyde det gode vejr – sætter mig i solen, lytter til min ynglings musik på Spotify… lidt teenager er man vel stadig 🙂 det siger min hjerne i hvert fald…

Påfuglen i Odsherred ZOO, den spankulerede bare rundt imellem alle gæsterne og skreg op som en anden konge…

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s