Skriv dig glad…og Skribentens heltinderejse

Det hedder det kursusforløb jeg lige nu har tilmeldt mig. Det betyder ikke at jeg ikke var glad før, men kurset er for dig og mig der i mange år har haft en forfatter i maven, men som bare ikke har kunne finde ud af hvordan man lige kommer igang.

Jeg tror på at det at skrive er den bedste form for terapi, om du er sur, glad, sorgfyldt, stresset eller forvirret, så hjælper det altid at få tanker og ord ud af hovedet og ned på papir.

I 2008 tog jeg en Coach Uddannelse hos Manning Inspire, den bedste uddannelse jeg nogensinide har taget og de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv. Her mødte jeg en fantastisk og meget inspirerende kvinde, Solveig Mørtz, hun var mentor for os, og heldigvis boede hun i Jyderup, så vi har sådan “on and off” holdt kontakten. Vi har også prøvet at kaste os ud i at coache her på vestsjælland, og oprettede faktisk et lille firma der hed Goal4Goal, vi stod på Erhvervsmessen i Kalundborg Hallen og forsøgte at få interesserede erhvervsdrivende til at forstå hvorfor de skal coache deres medarbejdere, og hvad vi kunne tilbyde af værktøjer m.m. Men det var bare ligesom om at de ikke var helt klar til det, og med hver vores fuldtidsjob og mangel på tid, løb det ud i sandet.
Men Solveig har hele tiden holdt fast i coaching, og har prøvet en masse igennem årene, og da hun har en fortid som forlagsredaktør, så var det jo oplagt at hun udarbejdede et forløb hvor hun coacher forfatter spirer og giver dem værktøjer til at komme igang. Dermed er det ikke sagt at alle 12 på holdet udgiver hver deres bog om 1 år, men vi har da et mål om at en dag at kunne holde “bog-release-reception” og skåle i champagne og smile til verden og tænke “jeg gjorde det sgu”.

Solveig skrev til mig… vil du ikke med på kurset? Den første aften er gratis og du må gerne tage en eller flere veninder med…. tjooo… tænkte jeg, hvorfor ikke og en tidligere kollega havde set opslaget på FB, og skrev til mig om jeg tog derud, for så ville hun gerne med… okay, tænkte jeg, hvad der det værste der kan ske.
Torsdag aften sad vi 12-14 spændte og forventningsfulde Quinder i alle aldre, og med hver vores livshistorie og erfaring bag os. Solveig fortalte levende og meget inspirerende om det kursus forløb hun havde tænkt sig vi skulle igennem, “De 6 gyldne trin”, “De 12 faser i Heltinderejsen” “Heroes Journey”, “Sanseskrivning” og mange andre spændende ting vi skulle møde på vores heltinderejse.
Kender i det når i kører hjem fra et møde med en kær ven/veninde, en hyggelig aften i familiens skød, eller fra en teaterforestilling – i burde være trætte og udmattede ovenpå en lang dag, men din krop er fyldt med adrenalin, din krop bobler af glæde og energi, og det er helt umuligt at sove? Sådan havde jeg det den aften da jeg kørte hjem, og sådan har jeg det stadig når jeg kører hjem efter vores torsdagsmøder.
Behøver jeg sige andet end, det er helt fantastisk?
Den første aften blev der trukket lod om et helt unikt-og-for-allerførste-gang-set-og-udbudt-kursus, SKRIBENTENS HELTINDEREJSE, et kursus der blev afholdt en søndag fra 10-16. Hvem vandt mon… jo jo, det gjorde jeg 🙂 og dette kursus var en blanding af “alt det gode fra værktøjskassen” vi udøvede Qi Gong, vi skrev, vi snakkede, vi tegnede og vi fordybede os i os selv (skulle være helt stille i 1 time) åhh… det var helt fantastisk, og vi kom slet ikke afsted før klokken var over 5, vi kunne bare ikke give slip på alt et gode vi havde oplevet, og alt det gode vi havde fået med hjem i rygsækken.
Jeg vil varmt anbefale jer at deltage næste gang Heidi og Solveig tilbyder dette kursus… DET ER 100 % HVERDAGSGLÆDE

Tak til Solveig og de andre fantastiske kursister på holdet, vi har et helt unikt og fantastisk rum, her er plads til sang, sorg og latter. Og ingen vil gå glip af disse aftener.
Det er bl.a. på grund af dette kursus at jeg endelig har fået taget mig sammen til at oprette min blog, for jeg elsker virkelig at skrive, og det vil jeg så gøre her på min “HVERDAGSGLÆDE BLOG” og i skal være de første der får besked hvis jeg en dag udgiver en bog.

Udsigten torsdag aften – Skriv Dig Glad 2019. Lerchehuset i Jyderup.

3 kommentarer til “Skriv dig glad…og Skribentens heltinderejse”

 1. 👍😊 håber du får skrevet en bog en dag. Det vil jeg også gerne, men gejsten er lidt forsvundet 😢. Men måske en dag. Skriver lidt på en blog, så skriveriet ikke går helt i stå. Pøj pøj med det.

  Like

  1. Hej… jeg håber at du finder gejsten igen, så din drøm om at skrive en bog bliver en realitet. Måske kan du finde gejsten og glæde igen nu hvor foråret og solen kommer frem… det håber jeg. Ellers vil jeg varmt anbefale dig at hoppe på et kursus som jeg har gjort.
   Kh Elisabeth 🙂

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s