LYKKE og TID

En kollega anbefalede mig at læse “Èt liv – Èn tid – Èt menneske” af Morten Albæk, jeg har endnu ikke læst den helt færdig, men den har virkelig fat i noget som jeg i mange år har gået og tænkt over.
Uddrag fra bogen;
Lykke er oplevelsen af, at alt i ét øjelblik går op i en højere enhed. En følelse af total velvære, at være i en perfekt harmoni med sig sevl og sine omgivelser. Lykken findes i det ekstraordinære, det er ikke muligt at være lykkelig hele tiden.

Hvor er det godt skrevet af Morten Albæk, her går vi rundt og tror vi alle sammen er lykkelige hele tiden, men hvor tit sker det lige at ALT går op i en højere enhed?
Jeg tror på at lykke skaber vi selv, og at der stor forskel på hvordan vi måler lykke. For vagabonden der går på vejen er lykke nok når det ikke regner, for skoleeleven er lykke måske at finde et lille stykke chokolade i madpakken, for den nybagte mor er lykke når den lille endelig sover natten igennem, for den gamle på plejehjemmet er lykke når familien kommer forbi en søndag eftermiddag… Lykke kan ikke måles eller ses, den skal mærkes.

Vi har kun èt liv og det er kun DIG der kan bestemme hvordan du vil leve det liv. Hvis vi forvalter tiden forkert forvalter vi vores liv forkert skriver Morten i bogen, og fortsætter med, vores liv er summen af den tid der er gået, indtil den dag livets ur ikke længere tikker.
Hvordan forvalter du din tid ?
Hvordan måler du din lykke ?


Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s